четвъртък, 3 август 2017 г.

Салата от диня, манго и миди



Продукти:

1/2 диня
1/2 червена чушка
1/2 зелена чушка
1 манго
1 гл. лук
90 г. миди от консерва
редукция от балсамов оцет
зехтин
мента

Приготвяне:

  • Динята се нарязва на шайби.
  • С помощта на резец се нарязва с форми по желание и във всяка с лъжичка се издълбава "кладенче", като се внимава да не се пробият стените.
  • Мангото и лукът се обелват и се нарязват на малки кубчета заедно с чушките.
  • Добавят се мидите, зехтин, сол на вкус и се разбърква добре.
  • С получената смес се пълнят издълбаните парчета от диня и се овкусява с редукция от балсамов оцет.
* Източник: Love Cocina

Няма коментари:

Публикуване на коментар