Кулинарна палитра
Начало
Галерия
Салати
салати без месо
салати с месо
салати с риба
Предястия
без месо
с месо
с риба
Супи и сосове
Супи с месо
Супи без месо
Супи с риба
Крем супи
Сосове
Подправки
Ястия
Ястия без месо
Ястия с месо
Ястия с риба
С морски дарове
Тестени
Хлебни изделия
Пици
Паста
Ньоки
Десерти и напитки
Кремове и желета
Сладкиши
Кексове и рула
Торти
Бисквити и сладки
Бонбони
Сладоледи
Десерти с плодове
Напитки
Зимнина
Консерви
Сладка и конфитюри
Туршии
Авторство
понеделник, 7 август 2017 г.
Билков зехтин
Продукти:
зехтин
чесън
босилек
Приготвяне:
Босилека се измива и подсушава.
На дъното на шишето се слагат 2-3 леко сплескани скилидки чесън, стръкче босилек и се налива зехтин.
Оставя се да престои 10-15 дни на тъмно и се прецежда.
Няма коментари:
Публикуване на коментар
По-нова публикация
По-стара публикация
Начална страница
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар