неделя, 27 август 2017 г.

Сладкиш с ябълки




Продукти:

255 г. брашно
75 мл. олио
125 г.бяла захар
100 г. кафява захар
125 г. кисело мляко
3 яйца
3 ябълки
16 г. бакпулвер
1 ч. л. течна ванилия

Приготвяне:

  • Ябълките се измиват, обелват и нарязват на малки кубчета.
  • В купа се разбиват яйцата и киселото мляко.
  • Добавя се олиото, бялата и кафявата захар, ванилията, брашното и бакпулвера.
  • Накрая се прибавят нарязаните ябълки и се разбърква.
  • Приготвената смес се изсипва в тава покрита с хартия за печене.
  • Пече се в предварително загряна на 180°С фурна около 35-40 минути.


Няма коментари:

Публикуване на коментар