Продукти:
1 тиквичка
160 г. риба тон от консерва
1 морков
50 г. кашкавал
1-2 с. л. галета
3 слайса кашкавал за тост
1 яйце
настъргана кора от лимон
сушен чесън
черен пипер
магданоз
Приготвяне:
- Тиквичката се нарязва на тънки ленти и се вари на пара за 1-2 минути.
- В купа се слага отцедената риба, настъргания морков и се пасира, докато се получи еднородна смес.
- Добавя се яйцето, настъргания кашкавал, малко лимонова кора, галетата, сушения чесън, черения пипер, нарязан на ситно магданоз и се разбърква добре.
- Върху всяка тиквичка се слага парченце кашкавал, част от плънката и се навива на рулце.
- Рулцата се нареждат в тава и се поръсват със зехтин, настърган кашкавал и морков.
- Пекат се на 220°С около 15-20 минути.



Няма коментари:
Публикуване на коментар