неделя, 24 май 2020 г.

Оризова паста със спанак и моркови




Продукти:

200 г. оризова паста
150 г. спанак
1 морков
2 ск. чесън
1 ч. л. сусамово олио
2 с. л. светъл соев сос
150 мл. зеленчуков бульон
олио

Приготвяне:

  • Пастата се накисва за една нощ в студена вода.
  • Моркова се обелва и се нарязва на тънки ивици с белачка за картофи. Спанака се измива и нарязва.
  • В дълбок тиган се запържва нарязания на ситно чесън.
  • Към него се добавя моркова, отцедената паста, спанака, сусамовото олио и соевия сос.
  • Прибавя се бульона и се разбърква непрекъснато още няколко минути, докато течността се изпари.

Вижте още

       

Няма коментари:

Публикуване на коментар