Продукти:
2 ябълки
2 яйца
120 г. захар
100 г. краве масло на стайна температура
350 г. брашно
15 г. бакпулвер
1 ч. л. канела
Приготвяне:
- Ябълките се обелват и нарязват на кубчета.
- Брашното се пресява с канелата и бакпулвера.
- Яйцата се разбиват със захарта, докато се получи пухкава смес, която е променила цвета си.
- Към тях се добавя се кравето масло, брашното и се разбива, докато се получи хомогенна смес.
- Накрая се прибавят ябълките и се разбърква добре.
- От получената смес с помощта на лъжица се оформят бисквити, върху тава покрита с хартия за печене.
- Пекат се в предварително загряна на 180°С фурна около 20- 25 минути.
- След като се извадят от фурната се поръсват с пудра захар.
Вижте още
Няма коментари:
Публикуване на коментар