вторник, 2 февруари 2021 г.

Пържени банани със сирене и гуаяба



Продукти:

добре узрели зелени банани( platano macho)
сирене" Костеньо"
сладко от гуаяба
олио

за паниране:

брашно
яйце

Приготвяне:
  • Бананите се обелват и се пържат на среден огън около 2- 3 минути от всяка страна.
  • Отцеждат се върху кухненска хартия от излишната мазнина и се оставят да се охладят.
  • След това всеки банан се притиска между фолио с чиния, така че да се сплеска равномерно.

  • В средата се слага нарязаното сирене и сладкото.
  • След това бананите се затварят с помощта на фолиото.


  • Овалват се в брашно, разбито яйце и се пържат до златисто.
Вижте още

       

Няма коментари:

Публикуване на коментар