понеделник, 23 юли 2018 г.

Салата от спанак, краставица и манго



Продукти:

150 г. спанак
1/4 красавица
1/2 манго
1/2 гл. червен лук

за дресинга:

4 с. л. зехтин
2 с. л. портокалов сок
2 с. л оцет
2 с. л. магданоз
1 люто чушле
сол

черен и червен пипер

Приготвяне:

  • Спанака се измива, отцежда и се нарязва.
  • Към него се добавят нарязаната краставица, мангото и лука.
  • Прясно изцеденият портокалов сок се смесва със зехтина, оцета, нарязания на ситно магданоз и чушлето.
  • Полученият дресинг се изсипва върху салатата и се поръсва с черен, червен пипер и сол на вкус.

Няма коментари:

Публикуване на коментар