петък, 22 юни 2018 г.

Паста с риба тон и доматен сос



Продукти:

250 г. паста
1/2 гл. лук
1 морков
1 зелена чушка
4-5 с. л. риба тон от консерва
250 г. пържен домат от консерва
копър
зехтин
сирене " Грана падано"

Приготвяне:


  • Пастата се сварява в подсолена вряща вода според инструкцията на опаковката.
  • В загряната мазнина се запържва обеления и нарязан на ситно лук.
  • След като омекне към него се добавят нарязаните морков и чушка.
  • Когато зеленчуците омекнат се прибавя домата, рибата, отцедената паста и нарязаният на ситно копър.
  • Разбърква се още няколко минути за да се смесят ароматите и се поръсва с настърганото сирене.



Няма коментари:

Публикуване на коментар