Продукти:
4 жълти чушки
200 г. паста
2 домата
1 гл. лук
100 г. микс от салати
100 г. сирене "Фета"
маслини
4 с. л кедрови ядки
зехтин
балсамов оцет
сол
Приготвяне:
- Пастата се сварява във вряща подсолена вода. Отцежда се и се смесва с 2 с. л. зехтин.
- Добавят се обелените и нарязани на кубчета домати, лук, сирене, маслини и салатата.
- Подправя се със зехтин, сол, оцет на вкус и се разбърква.
- Чушките се почистват от дръжките и семената и отвътре се поръсват с малко сол и черен пипер.
- Пълнят се със салатата и се поръсват с препечени кедрови ядки.
Няма коментари:
Публикуване на коментар