Продукти:
2 пилешки бутчета
350 г. гъби
150 г. топено сирене
130 г. майонеза
1 кубче зеленчуков бульон
200 мл. бяло вино
1 к. л. сушен чесън
1 к. л. червен пипер
1 к. л. чубрица
1/2 к. л. кориандър
1/2 к. л. куркума
1/2 к. л. джинджифил
2 к. л. вегета
кимион
черен пипер
кашкавал
Приготвяне:
- Топеното сирене се смесва с майонезата, подправките, натрошеният бульон и се разбърква добре.
- Пилешките бутчета се намазват с получената смес и се нареждат в йенска тава.
- Върху тях се разпределят нарязаните гъби, изсипва се виното и се покрива с капак.
- Пече се около 45 минути на 220°С.
- След това капака се маха, поръсва се с настърган кашкавал и се връща във фурната, докато се зачерви.
Вижте още
Няма коментари:
Публикуване на коментар