вторник, 7 април 2020 г.

Свински пържоли с печурки и ябълки




Продукти:

4 свински пържоли
1 ябълка
200 г. печурки
1 к. л. горчица
1 к. л. едрозърнеста горчица
1 ч. л. телешки концентрат
500 мл. бульон
подправки за месо
2- 3 с. л. светъл соев сос
брашно
олио

Приготвяне:

  • Пържолите се поръсват с подправките за месо, соевия сос, малко олио и се оставят в хладилник за няколко часа.
  • След това се овалват в брашно и се пържат в загряна мазнина до златисто.
  • В същата мазнина се пържи обелената и нарязана ябълка и гъбите.
  • Добавя се месото, бульона, горчицата и телешкия концентрат.
  • Покрива се с капак и се вари на тих огън, докато бульона се сгъсти.


Вижте още

       

Няма коментари:

Публикуване на коментар