неделя, 7 февруари 2021 г.

Паста със спанак и сирена



Продукти:

250 г. паста
1/ 2 гл. лук
1 ск. чесън
150 г. спанак
1 с. л. кедрови ядки
150 г. микс от сирена
100 мл. прясно мляко
черен пипер
индийско орехче
зехтин

Приготвяне:
  • Пастата се сварява в подсолена вряща вода, според инструкцията на опаковката.
  • В сгорещена мазнина се запържват нарязаните на ситно лук и чесън.
  • Към тях се добавят кедровите ядки и наситнения спанак.
  • Когато водата се изпари се добавя черния пипер, индийското орехче, прясното мляко и сирената.
  • Накрая се прибавя отцедената паста, разбърква се добре и се сваля от огъня.
Вижте още

       

Няма коментари:

Публикуване на коментар