Продукти:
1 обезкостено пиле
3 сварени яйца
6 печурки
100 г. печени червени чушки
6 слайса бекон
6 слайса кашкавал
подправки за месо
къри
зехтин
Приготвяне:
- Печурките се пържат в малко сгорещен зехтин и след това се смилат.
- Пилешкото месо се начуква за да се получи парче с еднаква дебелина.
- Поръсва се от двете страни с подправките за месо, кърито, сол на вкус и се слага с кожата надолу.
- Нареждат се бекона, смлените гъби, кашкавала, чушките и яйцата.
- Завива се на стегнато руло и се връзва с конец.
- Рулото се слага в намазнена тава с малко вода и цялата леко смачкана скилидка чесън.
- Тавата се покрива с фолио и се пече 1 час на 200°С .
- След това фолиото се маха и се пече още 15- 20 минути на 220°С , докато рулото се зачерви, като от време на време се облива със соса от печенето.
Няма коментари:
Публикуване на коментар