Продукти:
700 г. месо от свински врат
1 гл. лук
6 кисели краставички
140 г. царевица от консерва
1 ч. л. червен пипер
чубрица
подправки за месо
олио
Приготвяне:
- Месото се нарязва на ивички и се пържи в загряна мазнина, докато придобие златист цвят.
- Слет това се добавя се вода, колкото да покрие месото.
- Покрива се с капак и се оставя да къкри на тих огън, докато остане на мазнина.
- Добавя се червения пипер, нарязания на полумесеци лук, краставичките на ивички и отцедената царевица.
- Разбърква се няколко минути, докато лукът омекне, поръсва се с подправките за месо, чубрица и сол на вкус и се сваля от огъня.
Източник: Gotvach. bg
Вижте още
Няма коментари:
Публикуване на коментар