Кулинарна палитра
Начало
Галерия
Салати
салати без месо
салати с месо
салати с риба
Предястия
без месо
с месо
с риба
Супи и сосове
Супи с месо
Супи без месо
Супи с риба
Крем супи
Сосове
Подправки
Ястия
Ястия без месо
Ястия с месо
Ястия с риба
С морски дарове
Тестени
Хлебни изделия
Пици
Паста
Ньоки
Десерти и напитки
Кремове и желета
Сладкиши
Кексове и рула
Торти
Бисквити и сладки
Бонбони
Сладоледи
Десерти с плодове
Напитки
Зимнина
Консерви
Сладка и конфитюри
Туршии
Авторство
вторник, 2 февруари 2021 г.
Салата с кашу и кълнове от кресон
Продукти:
микс от салати
кашу
кълнове от кресон
зехтин
лимонов сок
сол
Приготвяне:
Салатата се измива, отцежда и се слага в подходяща чиния.
Добавят се къловете и кашуто.
Салатата се подправя със зехтин, сол и лимонов сок и се разбърква.
Вижте още
Няма коментари:
Публикуване на коментар
По-нова публикация
По-стара публикация
Начална страница
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар