Продукти:
5 яйца
150 мл. прясно мляко
1/2 гл. лук
зелена чушка
червена чушка
3-4 гъби
180 г. кренвирши
1-2 домата
100 г. сирене
копър
чубрица
Приготвяне:
- Яйцата се разбиват с малко сол, прясно мляко и натрошеното сирене.
- В тиган със загряна мазнина се запържват почистените и нарязани лук, чушки, гъби и кренвиршите.
- Разбърква се няколко минути, докато зеленчуците омекнат и се прибавят обелените и нарязани на ситно домати, копъра и чубрицата.
- Сместа се прехвърля в тава и се залива с яйчената смес.
- Пече се в предварително загряна на 220°С фурна до готовност.
Няма коментари:
Публикуване на коментар