Продукти:
4 филета пангасиус
4 цикории
50 г. краве масло
1- 2 щипки захар
200 мл. рибен бульон
2 топени триъгълни сиренца
100 г. синьо сирене
лимонов сок
шарен пипер
сумак
сол
Приготвяне:
- Цикорията се нарязва, поръсва се с лимонов сок и се запържва в кравето масло.
- Поръсва се със захар и сол на вкус и се сваля от огъня.
- Бульона се слага в тенджера заедно със сирената и се разбърква, докато сиренето се разтопи.
- Добавя се рибата, покрива се с капак и се оставя да къкри на тих огън около 7- 8 минути.
- Рибата се поръсва с шарен пипер и сумак и се сервира с цикорията.
Няма коментари:
Публикуване на коментар