петък, 26 юни 2020 г.

Спагети със салчича и печурки



Продукти:

200 г. спагети
100 г. печурки
200 г. салчича
2 ск. чесън
200 мл. сметана
1 с. л. пържен домат от консерва
подправки за месо
чубрица
шарен пипер
олио

Приготвяне:
  • Спагетите се сваряват според указанието на опаковката.
  • В сгорещена мазнина се запържва за кратко чесъна.
  • Добавят се нарязаните гъби и салчича.
  • След като се запържат се прибавя сметаната, домата, чубрицата, подправките за месо и се разбърква непрекъснато, докато соса се сгъсти.
  • Отцедените спагети се смесват със соса и се поръсва с малко шарен пипер.

Вижте още

       

Няма коментари:

Публикуване на коментар