Продукти:
4 тънки пържоли от свинско месо
2 с. л. соев сос
подправки за месо
за паниране:
брашно
1 яйце
панко
за соса " Тонкацу" :
4 с. л. кетчуп
2 с. л. сос от стриди
6 с. л. сос " Уорчестър"
1 ч. л. захар
Приготвяне:
- Всички продукти за соса се смесват и се разбъркват добре.
- Месото се поръсва с подправките за месо, соевия сос и се оставя да се маринова за 1 час.
- След това всяка пържола се овалва в брашно, разбито яйце и панко.
- Пържат се в сгорещено олио за 1-2 минути от всяка страна, докато придобият златиста хрупкава коричка.
- Отцеждат се върху кухненска хартия от излишната мазнина и се сервират със соса.
Вижте още
Няма коментари:
Публикуване на коментар