петък, 19 юни 2020 г.

Спагети със спанак, сметана и сирене " Горгонзола"



Продукти:

200 г. спагети
150 г. спанак
2 ск. чесън
200 мл. сметана
100 г. сирене " Горгонзола"
черен пипер

Приготвяне:

  • Спагетите се сваряват в подсолена вода сспоред инструкцията на опаковката.
  • В дълбок тиган в малко мазнина се запържва нарязаните на ситно скилидки чесън.
  • Добавя се почистения и нарязан на ивици спанак.
  • Когато спанака се задуши се добавя сметаната, нарязаното сирене и сол на вкус.
  • Отцедените спагети се добавят към соса, разбърква се и се поръсва с черен пипер.
Вижте още

       

Няма коментари:

Публикуване на коментар