понеделник, 30 март 2020 г.

Пъстърва с горчица на фурна



Продукти:

2 филета от пъстърва

30 г. краве масло на стайна температура
2 с. л. лимонов сок
1 к. л. сушен чесън
1 с. л. горчица
1 с. л. едрозърнеста горчица
1 с. л. нарязан магданоз
черен пипер
зехтин

Приготвяне:



  • Рибата се намазва със зехтин и се поръсва със сл и черен пипер на вкус.
  • Кравето масло се смесва с горчицата, магданоза, чесъна, лимоновия сок и се разбърква добре.
  • Филетата се намазват с получената смес и се нареждат в тава покрита с хартия за печене.
  • Пекат се в силна фурна за 15-20 минути.
Вижте още

       

Няма коментари:

Публикуване на коментар