Продукти:
100 г. пълнозърнесто овесено брашно
60 г. брашно
50 г. кокосови стърготини
130 г. краве масло на стайна температура
75 г. кафява захар
1 яйце
1 к. л. сол
1 ч. л. бакпулвер
1 ч. л. течна ванилия
Приготвяне:
- Двата вида брашно се смесват с бакпулвера и солта.
- Кравето масло се разбива със захарта, яйцето и ванилията, докато се получи пухкав крем.
- Към тях се добавя брашното, кокосовите стърготини и се разбърква, докато всичко се смеси добре.
- С лъжица за сладолед се взима от сместа и се слага в тава покрита с хартия за печене, на разстояние една от друга.
- Върху всяка топка се слага парче хартия за печене и се притиска с ръка за да се оформят бисквитите.
- Пекат се на 180°С около 20 минути.
Вижте още
Няма коментари:
Публикуване на коментар