петък, 20 март 2020 г.

Салата с круши, червено цвекло и авокадо



Продукти:

сварено червено цвекло
авокадо
круша
лук
сирене" Горгонзола"
теквени и слънчогледови семки
магданоз
черна сол
зехтин

Приготвяне:

  • Авокадото се разрязва на две и се маха костилката.
  • Изважда се с помощта на лъжица и се нарязва.
  • Червеното цвекло и сиренето се нарязват на кубчета, а лука на полумесеци.
  • Авокадото, цвеклото, лука и сиренето се смесват.
  • Добавят се нарязаните и почистени круши и семките.
  • Салатата се поръсва с нарязан на ситно магданоз и се подправя със зехтин и сол на вкус. 


Вижте още

       

Няма коментари:

Публикуване на коментар