вторник, 17 март 2020 г.

Пилешки бутчета с балсамов оцет и мед



Продукти:

3 пилешки бутчета
500 мл. пилешки бульон
50 мл. балсамов оцет
2 с. л. мед
70 г. пържен домат от консерва
черен пипер
олио

Приготвяне:

  • Пилешките бутчета се измиват и се разрязват на две части.
  • Пържат се в сгорещена мазнина до златисто.
  • Към тях се добавя предварително смесените домат, оцет, мед и се разбърква няколко минути на среден огън.
  • Изсипва се топлия бульон и се покрива с капак.
  • Ястието се оставя да къкри на тих огън, докато остане на мазнина, като от време на време се разбърква.


Вижте още

       

Няма коментари:

Публикуване на коментар