понеделник, 16 март 2020 г.

Кюфтенца от картофи и треска на фурна- Ути



Продукти:

450- 500 г. картофи
200 г. обезсолена треска
1 яйце
2-3 пера пресен лук
девсил

Приготвяне:


  • Картофите се обелват, нарязват на кубчета и се варят на пара.
  • Рибата също се сварява на пара, и след това се почиства от кожата и костите.
  • Картофите, рибата, лукът и девисила се смилат в блендер.
  • Добавя се яйцето, сол на вкус и се разбърква до получаване на хомогенна смес.
  • С помощта на лъжица се взема от сместа и се оформят кюфтенца в тава покрита с хартия за печене.
  • Пекат се на 200°С, докато се зачервят.

Вижте още

       

Няма коментари:

Публикуване на коментар